Adu ketahanan Galaxy S6 vs iPhone 6 - OkeDisini

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adu ketahanan Galaxy S6 vs iPhone 6

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Adu ketahanan Galaxy S6 vs iPhone 6

    adu ketahanan bukan hanya sekedar nyemplung doang broo atau bukan hanya sekedar giles menggiles gadget ente. . .
    yu coba kita liat video dibawwah ini . . .

    Review


    waduh iphone kelelep ya. . .

    gimana tuh yang punya iphone 6???

  • #2
    ckckck

    daebbak!!!

    holang kayaaaaa

    itu air rebusannya jadi air rebusan termahal ya, secara dipke ngerebus 2 gadget super mehong

    :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

    Comment


    • #3
      hahaha, parah . tapi jelas samsung lebih top dari pada iphone . . .

      Comment


      • #4
        gila bener ngabis-ngabisin duit aja ini orang . . .
        :eek::eek:

        Comment


        • #5
          kurang kerjaan bro..

          Comment


          • #6
            ya kalo dia ga bikin terobosan begini, mana bisa dia jadi reviewer HP?

            di saat orang laen miris tentang berapa duit yang doi buang karena rebusan HP, di saat itu pula link web & youtube doi naek nya minta ampun.

            Nah Lu !

            Keindahan Alam INDONESIA ? Klik Disini

            Comment


            • #7
              There are so many amazing in order to claim some good nation where we keep looking handphone where we keep doing something amazing in order to keep claim new generation talk in society we have

              Comment


              • #8
                endurance race not just nyemplung doang broo or not just a gadget menggiles giles ente. , , yu video dibawwah clay we try this. Best dissertation writing service

                Comment


                • #9
                  French-Indonesia Concortium in Engineering and Management (FICEM) gives chance to understudies at a few colleges in Indonesia to ponder in French. Life Experience Degrees
                  Earn accredited life experience degrees OR work experience from Oneida University. Accredited life experience degree programs help you achieve your educational

                  Comment

                  Post Reply
                  Working...
                  X